U „Tišmi“ povoljni bazeni, ležaljke, sokovnici…

0
84

Ukoliko vam je potrebno da se rashladite tokom vrelih letnjih dana u „Tišmi“ po veoma povoljnim cenama možete kupiti bazene i ležaljke, kao i sokovnike za pripremu osvežavajućih napitaka.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Letnji dani donose visoke dnevne temperature, a ukoliko vam je potrebnu da se rashladite u „Tišmi“ ćete pronaći bazene različitih zapremina i oblika, opremu za bazene poput filtera i pumpi, različite vrste ležaljki za plažu, kao i šlaufe za decu i dečije bazene. Ukoliko vam je potrebno da se rashladite nekim napitkom u „Tišmi“ ćete pronaći veliki izbor sokovnika kojima može pripremiti najukusnije sokove koje ćete pijuckati dok se rashlađujete u bazenima kupljenim u „Tišmi“.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U „Tišmi“ svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here