Igor Marinković – Glasači SNS-a me podsećaju na majmune

0
458

Ideja za snimak sa majmunima u Africi je bila spontana, podsetili su me na glasače SNS-a, rekao je urednik i novinar kanala Helmcast i portala Pravda Igor Marinković.

Viralni video snimak u kojem Srbin hrani majmune u Africi, predstavljajući na simboličan način kako SNS i Aleksandar Vučić pridobijaju glasače, podeljen je na hiljade i hiljade puta po društvenim mrežama. Reč je o Igoru Marinkoviću, uredniku i novinaru kanala Helmcast i portala Pravda, koji je na svom putovanju u Keniju snimio video u Siti parku u Najrobiju, gde je hraneći majmune pronašao metaforu sa glasačima SNS. ”Dali smo 20 evra svim punoletnim građana, 3.000 dinara za vakcinisane, 20.000 dinara za penzionere”, govorio je deleći majmunima hranu, pa nastavio:  “Uradićemo još mnogo toga, gradimo mrežu puteva. Dođite, dođite, priđite… Za SNS, broj jedan zaokružite”. Kako je došao na ovu ideju i kakve su bile reakcije pitali smo Igora Marinkovića.

Takođe, pomenuti video je objavljen i u okviru emisije Infomuk koja ide ponedeljkom uveče kao program uživo, gde je zapravo ovaj video i premijerno prikazan. Takođe tu se Marinković uživo javio direktno iz Afrike, sa vestima o situaciji u Keniji u vezi korona politike.

Inače, Igor Marinković je poznat i po tome što je bio disident i protiv prethodne vlasti, pa je tako privođen jer je na Terazijama jeo sladoled, na mestu gde je bilo zabranjeno okupljanje, a zbog svojih političkih aktivnosti proveo je i 15 dana u prekršajnom zatvoru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here