Dodela sredstava za program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“

0
55

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Javni poziv za dodelu sredstava za učestvovanju u realizaciji programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Cilj javnog poziva jeste postizanje čistijeg i zelenijeg ambijenta u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Bespovratna finansijska  sredstva koja se dodeljuju po ovom Javnom pozivu iznose  600.000,00 dinara a  namenjena su za: zakup prostora, putne i troškove boravka, izrada dizajna i štampanja promotivnog i stručnog materijala za učesnike i nastavnike koji su učestvovali na projeketu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Pravo učešća imaju nevladine organizacije koje imaju zaključen Protokol o saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo o programu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“. Javni poziv je otvoren do 15.07.2022. godine a odluku o dodeli sredstava donosi Pokrajinski sekretar za poljopriovredu, vodoprivredu i šumarstvo. Sve dodatne informacije mogu se dobiti posredstvom telefona: 021/487-4105 od 10 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here