Bijeljina – Turistički vozić od grada do Banje Dvorovi

0
222

Turistički vozić od 21. juna redovno saobraća iz Bijeljine do Banje “Dvorovi”. Prvi od ukupno četiri polaska iz centra grada je ujutru u 9 časova, dok je poslednji dnevni polazak od Banje ka gradu u 19 časova. Cena karte košta 1,50 KM, a vozić će na bijeljinskim ulicama biti sve do kraja leta, odnosno do kraja turističke sezone.

Plavi turistički vozić, koji saobraća iz centra bijeljine do Banje Dvorovi omiljeno je prevozno sredstvo za putnike koji žele da uživaju u lepotama Semberije, ali i da provedu vrele letnje dane na bazenima turističkog bisera Semberije. Stariji sugrađani prepričavaju da je Bijeljina nekad imala u tirističkoj ponudi popularnog Ćiru pa im je drago što je Semberiji 2020. Godine vraćen ovaj zanimljiv detalj.

Prve godine vožnja turističkim vozićem bila je besplatna, a prošle godine karta je koštala marku. Ove godine zbog veoma visokih cena goriva cena karte je korigovana i u jednom pravcu košta marku i po. Tokom vožnje turističkim vozićem građani osim što uživaju u čarima prirode ugodne trenutke provode u druženju i prijatnom razgovoru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here