Mirović – Finansiranje izgradnje bunara i adaptacije objekta pošte u selima opštine Sečanj

0
71

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je danas selo Jarkovac u opštini Sečanj, obišao je radove na rehabilitaciji ulice i uručio predsedniku opštine rešenja o finansiranju izgradnje i opremanja bunara u Sečnju i Šurjanu i adaptacije objekta pošte u Neuzini.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je danas selo Jarkovac u opštini Sečanj, gde je obišao završne radove na rehabilitaciji Svetosavske ulice duge dva kilometra, a potom predsedniku Opštine uručio rešenja o finansiranju izgradnje i opremanja bunara u Sečnju i Šurjanu i adaptacije objekta pošte u Neuzini, projekata koje će sa više od 28 miliona dinara finansirati Pokrajina. Mirović je podsetio na to da su novi asfalt, uz Jarkovac, dobile i ulice u mestima Boka i Neuzina, te da je projekat obuhvatio obnovu ukupno sedam kilometara ulica u ta tri naselja, za šta je Pokrajina izdvojila 189 miliona dinara.

Predsednik Opštine Sečanj Nebojša Meljanac ocenio je da su ovo veliki projekti bez kojih ta opština ne bi mogla funkcionisati.

Događaju je prisustvovao i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here