Nada Gladović – Ne slati decu u škole tokom Europrajda

0
190

Nije bezbedno slati decu u školu tokom trajanja manifestacije Europrajd u Beogradu s obzirom na to da je krajnji cilj LGBT populacije da uđu u naše predškolske i školske ustanove kako bi promovisali antivrednosti izjavila je Nada Gladović, predsednica udruženja  “Lekari i roditelji za nauku i etiku”.      

Nada Gladović pozvala je roditelje da ne šalju svoju decu u školu tokom manifestacije Europrajd i tim povodom je izjavila sledeće:  Ja želim da iskoristim priliku da pozovem roditelje, da ukoliko ne dođe do otkazivanja ovog sramnog događaja, od prvog septembra pa nadalje, ne šalju svoju decu u školu. Ja svoje dete naravno neću poslati, jer ne želim da moje dete ide u školu gde je već odobreno da će ova populacija boraviti u našim školama u centru grada. Zbog čega se odlučila na takav korak pitali smo Nadu Gladović, predsednicu udruženja “Lekari i roditelji za nauku i etiku”.

Planirano je da se centralna evropska LGBT+ manifestacija “EuroPrajd 2022” održi od 12. do 18. septembra u Beogradu i predviđa se da će kroz Beograd proći oko 20.000 turista, koji će biti gosti na evropskom događaju za LGBT+ zajednicu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here