43. Međunarodna konferencija „Vodovod i kanalizacija 2022“ u Zrenjaninu od 11. do 14. oktobra

0
105

U organizaciji Saveza inženjera i tehničara Srbije od 11. do 14. oktobra u Zrenjaninu će biti održana 43. Međunarodna konferencija „Vodovod i kanalizacija 2022“. JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i Društvo inženjera Zrenjanin su suorganizatori konferencije.

43. Međunarodna konferencija „Vodovod i kanalizacija 2022“ biće održana u Zrenjaninu od 11. do 14. oktobra u organizaciji Saveza inženjera i tehničara Srbije. Suorganizatori su ITNMS Beograd, Prirodno-matematički fakultet Novi Sad, Tehnološko-metalurški fakultet beograd, Institut za vodoprivredu „Jaroslav Černi“, Inženjerska akademija Srbije i IPIN Bijeljina, a iz našeg grada Društvo inženjera Zrenjanin i JKP „Vodovod i kanalizacija“.

U sredu, 12. oktobra u 19 časova u prostorijama Kulturnog centra u Zrenjaninu biće za javnost otvorena izložba „Prof. dr Vujica Jevđević, hidrolog svetskog glasa“. JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin poziva sugrađane da posete izložbu i da na taj način uzmu učešće na jednom od najvećih naučnih događaja iz oblasti vodosnabdevanja i kanalizacije, koji će biti održan u Zrenjaninu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here