Aleksandar Jovanović Ćuta – Mi smo ekonomski tigar od kog beže glavom bez obzira naša deca

0
341

Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka pozvao je predsednika Aleksandra Vučića da posete nekoliko lokacija u Srbiji i da utvrde kakvo je stanje na terenu. Upitan koje bi lokacije trebalo posetiti Ćuta je rekao da je to najpre domaćinstvo Cvetka Jovanovića u Lukavcu kome je Eurolitijum zatrovao bunar iz kog pije vodu.

Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta pitao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto stranim kompanijama država daje zemlju u trajnu svojinu. On je ispred Odbora za zaštitu životne sredine pozvao Vučića da obiđu nekoliko lokacija u Srbiji i zajedno utvrde kakvo je stanje na terenu. Vučić je prihvatio njegov predlog. Koje su najvažnije lokacije koje bi trebalo posetiti i zbog čega pitali smo Aleksandra Jovanovića Ćutu.

Jovanović je rekao i da je Vučić prihvatio poziv da krene sa njim da vidi lepote svoje zemlje, da vidi deponije, suva korita reka koje su u cevima… Dobrodošao je, ali moram da kažem da je on rekao da će doći i kad je bila ona kriza u Rakiti, nije došao… Ne bi bilo loše da dođe da se sam uveri kako izgleda zemlja, da porazgovara malo s ljudima. Verujem da će da ispuni svoje obećanje, jer je on poznat po tome da što kaže to i ispuni“, rekao je u svom stilu Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here