Miša Vacić – O učešću na referendumu u Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti

0
84

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić učestvovao je na referendumu u Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti. U izjavi za našu televiziju rekao je da je tamo prisustvovao u svojstvu međunarodnog posmatrača a na poziv administracije predsednika Ruske federacije.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić boravio je u  Moskvi, kako bi dao podršku mobilizaciji i referendumima u pojedinim delovima Ukrajine. „Čast mi je da u ovom istorijskom trenutku boravim u Rusiji na poziv njenih državnih organa i da mogu na licu mesta da dam podršku oslobađanju i prisajedinjenju istorijskih ruskih teritorija. Rusija je svakim danom sve bliža Srbiji, ne samo kroz jačanje veze naša dva naroda, već i geografski i to treba da raduje svakog Srbina“, naveo je Vacić u saopštenju. O svom boravku u Moskvi, Vacić je rekao sledeće:

Vacić je otputovao u Moskvu, dok su istovremeno u Srbiju stizali građani Rusije koji su bežali od mobilizacije. Još je veći broj onih koji su automobilima prešli u susedne ruske države, u koje im je ulazak i dalje moguć.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here