„Novosadski salon vina 2023“ u hotelu ,,Park’’

0
47

U Hotelu „Park“ u Novom Sadu, održana je treća po redu manifestacija „Novosadski salon vina 2023“ – jedna od najznačajnijih vinskih manifestacija u Vojvodini. Organizatori manifestacije su vinski magazin „Vino & Fino” i Udruženje somelijera Vojvodine.

Na trećem „Novosadskom salonu vina“ svoja vina je zainteresovanim posetiocima i poštovaocima „pića bogova” prikazalo više od 70 odabranih vinarija iz Srbije, zemalja regiona i celog sveta. U okviru pratećeg programa ugledni gosti iz sveta vina – vinari, kritičari, vinski pisci i novinari, održali su niz stručnih radionica i masterklasova. Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević obratio se prisutnima na otvaranju manifestacije.

Domaće i regionalne vinarije su predstavile svoja najbolja vina u banket sali hotela, gde su se, pored izlagača, najboljih vinarija u Srbiji, od malih garažnih i butik vinskih kuća, pa sve do etabliranih, velikih vinarija, predstavili i gosti iz regiona.

Slogan manifestacije je „Sve zvezde na jednom mestu”, a salon se ove godine održava posle dvogodišnje pauze prouzrokovane pandemijom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here