Povereništvo Narodne stranke u Zrenjaninu preraslo u Gradski odbor

0
52

U subotu, 12. novembra, formiran je gradski odbor Narodne stranke u Zrenjaninu. Osnivačkoj skupštini tim povodom su prisustvovali članovi stranke kao i brojni gosti iz političkog života u Zrenjaninu.

Nakon gotovo pet godina postojanja, povereništvo Narodne stranke u Zrenjaninu preraslo je u gradski odbor. Kao povereništvo aktivno su učestvovali u političkom životu grada, a ubuduće će još odgovornije pristupiti gorućim problemima grada Zrenjanina istakla je predsednica Gradskog odbora Narodne stranke Nataša Velemir.

Osnivanje Gradskog odbora Narodne stranke u Zrenjaninu podržala je i narodna poslanica Ivana Parlić.

Borislav Novaković, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu, narodni poslanik i potpredsednik stranke istakao je da je Zrenjanin jedan od najvažnijih mesta u čitavoj državi i trebalo bi da bude centar otpora Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci. Pored toga dodao je i sledeće:

Narodna stranka Zrenjanin će svoj rad temeljiti na odgovornosti, profesionalizmu, stručnosti i integritetu kao i na saradnji sa svim činiocima lokalne društveno-političke scene koji nedvosmisleno dele iste vrednosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here