Miša Vacić – U Skupštini je neophodno nacionalno jedinstvo po pitanju Kosova

0
59

Atmosfera u Skupštini Srbije je takva da se poslanici nedostojanstveno ponašaju, trebalo bi makar po pitanju Kosova da imaju veće političko jedinstvo jer je u pitanju nacionalna stvar izjavio je predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

Šefica poslaničke grupe Ujedinjeni Marinika Tepić izjavila je da je skupštinska rasprava o Zakonu o ministarstvima “otišla u pogrešnom pravcu” i da vlast ne može da podnese “dva minuta kritike”. “Ne mogu da shvatim da i dobre predloge opozicije ne mogu da uzmu u obzir. Dajte o tome da pričamo, šta može da se popravi”. Kako komentariše atmosferu u aktuelnom sazivu Narodne skupštine pitali smo Mišu Vacića.

Skupštinske rasprave su u poslednje vreme sve učestalije a jedna od njih trajala je čak deset sati tokom koje se raspravljalo o izveštaju o pregovorima Beograda sa Prištinom koji je predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Najčešće sednicu Skupštine prate mnoge polemike predsednika Srbije sa šefovima opozicionih poslaničkih grupa, stalna dobacivanja govornicima a bude i po koja uvreda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here