Milan Dumanović – Boravak Dijane Hrkalović u MUP-u obeležili su skandali i kriminal

0
80

Boravak Dijane Hrkalović u MUP-u obeležili su skandali, kriminal i ponašanje koje priliči mafijaškoj organizaciji a ne Ministarstvu unutrašnjih poslova izjavio je potpredsednik Novog policijsko sindikalnog saveza Milan Dumanović.

Iako je Dijana Hrkalović pokušala da se “opere” i da svu krivicu svali na svog bivšeg nadređenog, nekadašnjeg ministra Nebojšu Stefanovića, u MUP Srbije se njenog mandata sećaju kao vremena terora. Šta je obeležilo boravak Dijane Hrkalović u MUP-u pitali smo potpredsednika Novog policijsko sindikalnog saveza Milana Dumanovića.

Iako je bivša državna sekretarka MUP naglasila da 3 godine nema veze sa policjom, izgleda da je još nije minuo bes zbog postupaka nekih policajaca, pa je tako iskoristila priliku da napadne bivšeg načlenika Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodana Sentu Milenkovića zbog slučaja „Jovanjica“. Osim starih optužbi da je u sprezi sa Nebojšom Stefanovićem i stranim službama, ona je dodala i nove, da Milenković prodaje drogu. Inače, Milenković je sa svojim timom uhapsio i Predraga Koluviju, vlasnika imanja „Jovanjjica“ na kojoj je pronađena i zaplenjena ogromna količina marihuane.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here