Srđan Milivojević – Ne znam šta je Lava Pajkića kvalifikovalo za poziciju državnog sekretara

0
89

Ne znam šta je Lava Pajkića kvalifikovalo za poziciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja rekao je narodni poslanik Srđan Milivojević i dodao da kad Aleksandar Vulin može da bude direktor Bezbednosno-informativne agencije, zašto Pajkić ne bi mogao da bude državni sekretar.

Televizijski voditelj, sin spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića i poslanik SNS Lav Grigorije Pajkić, izabran je za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja koje vodi Nikola Selaković. Ova odluka doneta je na sednici Vlade Srbije. Kako komentariše ovu odluku i kako vidi Lava Pajkića na toj funkciji pitali smo narodnog poslanika Srđana Milivojevića.

Lav Pajkić bio je narodni poslanik od 2020. godine. U prošlom sazivu bio je član Odbora za kulturu i informisanje i Odbora za spoljne poslove. Tokom 12. saziva na redovnim skupštinskim zasedanjima je proveo 303 sata, osam puta se obraćao u plenumu, nijednom nije učestvovao u postavljanju poslaničkih pitanja, dok je tri puta učestvovao u traženju obaveštenja i objašnjenja. I u ovom sazivu Skupštine Srbije postavljen je za člana Odbora za kulturu i informisanje, ali i za zamenika člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here