Nemanja Šarović – Dobro je da se front protiv Vučića pojačava

0
34

Komentarišući pokret “Pobuna” koji je osnovao novinar Srđan Škoro, predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” Nemanja Šarović je rekao da veruje da će Škoro ostati dosledan i čvrst u svojim uverenjima jer je dobro da se front protiv Vučića pojačava.

Novinar Srdjan Škoro saopštio je da je registrovao Pokret Buna Naroda ili skraćeno POBUNA, zato što, kako je naveo, veruje da bez istinske pobune ne može doći ni do neophodnih promena u društvu. Škoro je rekao da su ljudi umorni i apatični od istih likova u politici “koji se poslednjih 30 godina smenjuju bez ikakve odgovornosti ili posledica”. Kako komentariše osnivanje ovog pokreta pitali smo predsednika “Ljubav, vera, nada” Nemanju Šarovića.

Prema rečima Srđana Škora, cilj pokreta Pobuna je da okupi ljude koji su spremni da se pobune, “koji mogu i hoće da probude i razbude narod i koji će kada do promena dođe biti njihove istinske sluge, a ne nove gazde sa sličnim ili većim apetitima od onih prethodnih”. Naglasio je da je Srbija postala popravni dom gde štićenici bez nadzora vaspitača upravljaju državom i njenim resursima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here