Robna kuća Tišma – Sve za vaše kupatilo

0
125

Robna kuća Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja širok izbor opreme za kupatilo – sanitarije, kupatilsku galanteriju i nameštaj za kupatilo.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći širok izbor elektromaterijala, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

U Tišmi ćete pronaći sve za vaše kupatilo: kade i tuš kabine, umivaonike, wc šolje i daske, vodokotliće, ogledala, kao i bogatu ponudu kupatilske galanterije. Kada je u pitanju kupatilska galanterija na raspolaganju su vam zavese za kupatilo, korpe za veš, wc četke, kutije za sapun, set 3 u 1, žičana polica i drugo. Od zavesa za kupatilo Tišma izdvaja zavesu izrađenu od visokokvalitetnog poliestera, otpornu i dugotrajnu, 100 posto nepromočivu. U Tišmi ćete pronaći i veliki izbor baterija za kupatilo, klasičnog ili modernog dizajna, koje mogu da se montiraju na zid ili na lavabo, kao i veliki zbor bojlera različitih zapremina. Ponuda kupatilskog nameštaja obuhvata širok izbor toaletnih ormarića različitih dimenzija i modela te toaletni ormarić i lavabo u kompletu.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here