Demonstracija moći i sile od strane članova SNS-a nad opozicionim strankama u Zrenjaninu

0
138

Predstavnici četiri državotvorne opozicione stranke u Zrenjaninu – Dveri, Zavetnici, Poks-a i Nove demokratske stranke Srbije suočili su se sa demonstracijom moći i sile od strane članova SNS-a u Zrenjaninu nakon što im je onemogućena podela flajera građanima.

Predstavnici Gradskog odbora četiri državotvone opozicione stranke Dveri, Zavetnici, POKS-a i Nove Demokratske stranke Srbije uredno su prijavili i postavili svoje štandove u centru grada u toku jučerašnjeg dana nakon čega su ih članovi Srpske napredne stranke okružili svojim štandovima nedopuštajući građanima Zrenjanina da priđu opozicionim štandovima.

Sakić ističe i da je član Gradskog odbora Dveri u Zrenjaninu nedavno dobio pretnje zbog svog političkog opredeljenja od predstavnika vladajuće Srpske napredne stranke.

U više gradova Srbije proteklih dana iscrtani su grafiti sa ispisom “Milica lažljivica”, upućen predsednici stranke Zavetnici Milici Đurđević Stamenkovski i “Miloš Francuz”, posvećen lideru Nove demokratske stranke Srbije Milošu Jovanoviću. Osim grafita, izlepljeni su i plakati sa njihovim likovima, ali i likom lidera Dveri Boška Obradovića i premijera Kosova Aljbina Kurtija.

Predstavnici „državotvorne“ parlamentarne opozicije pozivaju sve „rodoljubive“ građane, organizacije i udruženja na protestni skup za odbranu Kosova u sastavu Srbije pod nazivom “Srbija pamti, brani i ne da” koji će se održati 17. mart u 18:00 časova ispred Hrama Svetog Save u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here