Mirović u opštini Odžaci – Radovi vredni 470 miliona dinara

0
34

Predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović obišao je danas, zajedno sa svojim saradnicima, opštinu Odžaci gde je uručio rešenja o dodeli sredstava za realizaciju projekta “Rekonstrukcije puta, izgradnja i rekonstrukcija pešačkih staza i parking, izgradnja atmosferske kanalizacije na delu ulice Žarka Zrenjanina” u Odžacima. Vrednost radova je oko 470 miliona dinara.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je najavio skoro rešavanje višedecenijskog problema opštine Odžaci sa vodosnabdevanjem. Kako je rekao, rekonstrukcijom nova fabrika vode će uz postojeće i dodatne kapacitete imati mogućnost da isporučuje kvalitetniju vodu. “Naša voda je hemijski i bakteriološki ispravna, ali ima veliku tvrdoću”, objasnio je Goran Nikolić, predsednik opštine Odžaci.

Za rekonstrukciju objekta, koji će Opština Odžaci koristiti kao Kulturni centra, izdvojeno je oko 67 miliona dinara, a Pokrajinska Vlada pripremila je i značajna finansijska sredstva, blizu dve milijarde dinara, koja će uložiti u rekonstrukciju i sanaciju postojećih objekata vrtića, osnovnih i srednjih škola u Vojvodini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here