Tišma – Oprema za instalaciju grejanja

0
18

Ove nedelje robna kuća Tišma iz svog asortimana izdvaja opremu za instalaciju grejanja i obuhvata kotlove, fitinge, bakarne cevi, opremu za varenje bakra i još dosta toga.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Kada je u pitanju oprema za instalaciju grejanja, u Tišmi ćete pronaći sve što vam je neophodno. Ponuda obuhvata kotlove, plinske za centralno grejanje, fasadne 24 i 28 kilovata snage kao i obične i kondenzacione. Tu su i fitinzi za centralno grejanje, bakarni i mesingani, zatim bakarne cevi za centralno grejanje raznih veličina. Tišma nudi i opremu za varenje bakra – kalaj, pastu i vunu, zatim map gas i brenere, a u ponudi su i ventili i nadvijci. Asortiman obuhvata i pumpe za centralno grejanje, opremu za tučane radijatore kao i ekspazivne posude za centralno grejanje različite litraže.

Tu su još i etažne peći za centralno grejanje kao i radijatori i sušači različitih dimenzija.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here