Prijave za penzionerske kartice od danas i na šalterima Pošte

0
24

Pošta Srbije i Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje predstavili su danas novu uslugu prijave za besplatne penzionerske kartice.

 Penzioneri u Srbiji od danas na šalterima 1.530 pošta širom zemlje mogu da se prijave za penzionerske kartice, najavio je direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević. On je, na predstavljanju nove usluge u Glavnoj pošti u Beogradu, kazao da je kartica besplatna i da će penzionerima pružati brojne pogodnosti od 1. oktobra, od kada će moći da je koriste.

Prema rećima direktora Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relje Ognjenovića, za penzionersku karticu se do sada prijavilo 660.000 penzionera.

Prijava za penzionerske kartice počela je 15. marta. Reč je o „novoj generaciji“ penzionerskih kartica, koje će biti značajno unapređene u odnosu na postojeće koje sada izdaje PIO fond, jer će nove kartice nuditi mnogo više pogodnosti. Penzioneri će korišćenjem kartice moći da prikupljaju bodove, koji će im omogućiti dodatne popuste i pogodnosti u raznim supermarketima, veleprodajama, maloprodajama, salonima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here