Vučić i Brnabić predstavili veliki plan razvoja Srbije

0
36

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica vlade Ana Brnabić obratili su se javnosti na zajedničkoj konferenciji za medije u Palati Srbija. Vučić i Brnabićeva govorili su o pomoći građanima i sanaciji štete od poplava kao i o daljem razvoju i izgradnji Srbije uoči predstojeće izložbe Eskpo 2027.

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je video pismo 56 parlamentaraca i da je ponosan što ga okrivljuju za to što ne priznaje nezavisnost Kosova i brani interese srpskog naroda u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je video pismo u kojem je on  napadnut i u kojem ga krive što pomaže narodu u Republici Srpskoj.

Priznanjem nezavisnosti Kosova, Ukrajina bi u jednom danu izgubila sve što ima u svojim rukama, ocenio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Premijerka Ana Brnabić je izjavila da je do sada isplaćeno 24,2 miliona dinara državne pomoći za obnovu oštećenih objekata u svojini građana usled dejstva poplava i olujnog vremena u maju i junu.

Tokom konferencije bilo je reči i o izgradnji stanova i infrastrukture, o izgradnji nacionalnog stadiona kao i o međunarodnoj izložbi Expo 2027.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here