Mirović: Nova sportska hala u Crepaji u funkciji u narednih dva meseca

0
26

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na izgradnji i rekonstrukciji ulica na teritoriji opština Opovo i Kovačica, kao i završne radove na izgradnji sportske hale u Crepaji.

Za finansiranje druge faze projekta izgradnje hale u Crepaji Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine opredelila gotovo 229,3 miliona dinara. Reč je o sportskoj hali površine 2.040 kvadratnih metara, za 270 gledalaca, koja je nadograđane na objekat Osnovne škole „Sava Žebeljan“. U delu tople veze sa školom biće postavljena nova krovna konstrukcija i nove krovne obloge.

Pokrajinska vlada je za rekonstrukciju i rehabilitaciju 18 ulica na teritoriji opština Kovačica i Opovo, u dužini oko sedam kilometara, izdvojila ukupno 80 miliona dinara. Reč je o ulicama u naseljenim mestima Debeljača, Crepaja, Padina, Kovačica, Baranda, Sefkerin, Sakule i Opovo. „U više od 30 gradova i opština traje rekonstrukcija lokalnih saobraćajnica. Radimo u rokovima i prema kvalitetu i standardu, a na terenu sam video zadovoljne građane“, izjavio je Mirović. Predsednik Opštine Kovačica Jaroslav Hrubik rekao je da se projekti na teritoriji te opštine realizuju zahvaljujući podršci Pokrajinske vlade.

Obilasku radova prisustvovali su i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here