VII Sabor čovekoljublja Srbije

0
28

Crveni krst Čukarica i Gradska opština Čukarica organizovali su tradicionalni VII Sabor čovekoljublja Srbije. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković rekao je da je zadatak Vlade i svih njenih članova da afirmišu dobre primere, ali i da izgrađuju svih ljudskih osobina koje se u današnjem vremenu zaboravljaju.

U Parku na Banovom brdu trideset ustanova socijalne zaštite, specijalne škole i humanitarne organizacije iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore građanima privrednicima predstavile su delatnosti kojima se bave, kategorije korisnika o kojima brinu, kao i potrebe koje imaju. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković rekao je da su se u vremenu kada se afirmiše sebičnost i egocentrizam na VII Saboru čovekoljublja okupili dobri ljudi.

U toku manifestacije organizovan je i bogat kulturni program. Kao i prethodnih godina, organizovana je dodela nagrada „Čari čovekoljublja“ za iskazano čovekoljublje u pet kategorija, a nagrade je uručio ministar Nikola Selaković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here