Serbia Epic Zlatibor XCM Maraton – 8. oktobra na Zlatiboru

0
30

Premijerno na Zlatiboru u nedelju 08.10.2023. biće održan XCM Maraton u dužinama 15 i 32 kilometara. Pripremljene su 2 staze, FUN 15km koja ima 380m visinske razlike i SPORT 32km koja ima 900m visinske razlike.

Start i cilj je na Kraljevom trgu u centru Zlatibora, dok se staze protežu najlepšim delovima Zlatibora, prema Semegnjevu. Maraton je otvoren za sve, nije potrebna licenca već samo dobro raspoloženje MTB, E-BIKE ili GRAVEL i zaštitna kaciga. Na cilju za sve koji završe očekuje finišerska medalja. Nagradi fond je šarolik, alat poklon kompanije SIM Novi Sad, vikend na Zlatiboru, vožnja Gold gondolom, besplatna startnina za Serbia Epic Vrnjačka banja koji će biti održan 22.10.2023.

Podloga je asfalt, tucanik, makadam, pašnjaci i proplanci. Pozivamo vas da dođete da se zajedno vozimo, uživamo i oživimo staze na Zlatiboru sa željom da u narednim godinama imamo još više staza i mogućnosti.

Krajnji rok za prijavu je 5. oktobar do 12 časova.

Organizatori su Cycling Club “Novi Sad”, Serbia EPIC i Turistička organizacija Zlatibor. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Zlatibor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here