Milja i Krsto Maksimović su proteklog vikenda obeležili 70 godina skladnog braka. Zajedno sa svojim najmilijima uživali su u pričama o tome kako su se upoznali, kako je porodica rasla i kako je za tren prošlo 7 decenija.

U vremenu kada brakovi traju nekoliko godina ili svega nekoliko meseci Milica i Krsto Maksimović obeležili su veliki jubilej – 70 godina skladnog braka punog ljubavi i razumevanja. Ruku pod ruku, nasmejani i dobro raspoloženi ovaj jubilej proslavili su sa svojom porodicom. 70 godina je, kažu prošlo kao jedan dan, delili su i dobro i loše, stvorili porodicu vrednu divljenja i na pravi put izveli i decu i unuke. Sada pravim vrednostima, poštovanju i ljubavi uče i praunuke.

Milja i Krsto imaju dvoje dece, četvoro unučadi i sedmoro praunučadi. Svi oni neguju ljubav prema porodici, koju su im preneli upravo Milja i Krsto.

Unuci, ponosni na babu i dedu, na njihovih 70 godina braka i na sve što su tokom tih 70 godina postigli, organizovali su ovo porodično okupljanje. Planiraju naredno za proslavu 75. godišnjice braka.

U pesmi i veselju, okruženi članovima porodice, Milja i Krsto su uživali u proslavi. Od svoje dece, unuka i praunuka dobili su po ručni sat, ali i novi frižider koji im je bio preko potreban. Ipak, najviše ih je obradovao album koji pokazuje ko su Milja i Krsto, kako su se upoznali, kako su došli u Knićanin, kada su postali roditelji, baba i deda te pradeda i prababa. On ostaje kao svedočanstvo njihove ljubavi, njihovog braka i predivne porodice koju su stvorili.