Počinje izgradnja novog objekta Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Aleksincu

0
27

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je kamen-temeljac za izgradnju novog objekta Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Aleksincu i obišao renovirane prostorije sportskog objekta Žandarmerije u tom mestu.

Ministar Gašić je istakao da će izgradnja novog objekta Vatrogasno-spasilačkog odeljenja značajno doprineti još boljem i efikasnijem radu vatrogasaca-spasilaca, jer će u boljim uslovima i novoj, funkcionalnoj zgradi na brži i lakši način pristupati intervencijama.  “Svako ulaganje u policiju i vatrogasce-spasioce je ulaganje u još veću sigurnost i bezbednost naših građana. Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće sa infrastrukturnim ulaganjima i zanavljanjem opreme za sve pripadnike MUP”, rekao je Gašić nakon polaganja kamena-temeljca.

On je tokom obilaska renoviranog objekta za sportske aktivnosti pripadnika Žandarmerije u Aleksincu istakao da tu elitnu jedinicu odlikuje visok stepen obučenosti i profesionalizam, kao i da posvećeno štite bezbednost Srbije i svih njenih građana. “Nastavićemo sa ulaganjima i poboljšanjem uslova u kojima radite, jer država neizmerno ceni to što ste čuvari bezbednosti naših građana. Svakodnevno pokazujete istinsku hrabrost i profesionalnost, kao i ljubav i poštovanje prema našoj državi, i upravo zbog toga ćemo nastaviti da maksimalno obezbedimo i poboljšamo uslove u kojima radite”, poručio je Gašić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here