Dodeljene nagrade Turistički cvet

0
35

Najznačajnija nagrada u turizmu Srbije “Turistički cvet” je dodeljena 38. put najboljima i najzaslužnijima za značajno podizanje kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji srpskog turizma.

Turistička organizacija Srbije je 6. decembra, dodelila nagrade Turistički cvet najboljima među 105 prijavljenih kadidata raspoređenih u 7 različitih kategorija. Specijalno priznanje, van kategorija, dodeljeno je kompaniji ErSrbija za doprinos odličnim rezultatima srpskog turizma. Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije, rekla je da je Turistička organizacija organizacije Srbije kroz domaće i inostrane sajmove, kroz medijske kampanje, a posebno digitalne kanale uspela da skrene pažnju domaćim i inostranim turistima na lepote i značaj Srbije.

Dobitnici nagrade “Turistički cvet” za 2023. godinu su:

  1. Turistička organizacija Zlatibor (kategorija: Turistička organizacija)
  2. Dani berbe grožđa, Vršac (kategorija: Turistička manifestacija)
  3. “Hedonic Travel” iz Beograda (kategorija: Turistička agencija)
  4. a. Hotel Hilton i Hotel Gorski (kategorija: Ugostiteljski objekat za smeštaj – Hotel)
  5. Aleksandrović VT iz Topole (kategorija: Ostali ugostiteljski objekat za smeštaj)
  6. Prirodnjački centar Svilajnac (kategorija: Pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promocije turizma)
  7. Dva ranca beg iz kanca (kategorija: Influenser / Bloger)
  8. TV emisija “150 minuta” (kategorija: Elektronski ili štampani medij za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije)

Pored visokih zvanica događaju su prisustvovali predstavnici lokalnih turističkih organizacija, hotela, turističkih agencija, predstavnici medija, organizatori manifestacija i mnogi drugi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here