Sajam Agro Belgrade se održava od 25. do 27. januara 2024. godine na Beogradskom sajmu. Na jednom mestu najbolji predstavnici naše Srbije , kao i izlagači iz inostranstva. predstaviće se i Holandija, svetska velesila u ovoj oblasti, koja može da mnogo pomogne daljem razvoju voćarstva i povrtarstva u Srbiji.

Održava se po četvrti put Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva što je dobar znak da su ga poljoprivrednici prihvatili kao svoj. Pored predstavljanja kompanija i njihovih usluga i proizvoda sastavni deo je i odražavanje savetovanja koja će pomoći proizvođačima da ostvare uspeh.

Na sajmu će učešće uzeti više od 500 izlagača iz regiona i sveta, a sam izložbeni prostor zauzeće 30.000 m2. Među glavnim izlagačima biće proizvođači svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, potom poljoprivredna mehanizacija popularnih brendova, sistemi za navodnjavanje, sistemi protivgradne zaštite, rasadnici, semenske i hemijske kuće, kao i kompanije iz drugih segmenata neophodnim za uspešno bavljenje ovim granama poljoprivrede. Možete se prijaviti kao učesnik na ovom važnom događaju sa sve iz oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva.

Ovo je prilika da čujete novosti iz oblasti prometa voća i povrća, kako će trgovinski lanci poslovati ove godine, koji su uslovi da se Vaši proizvodi pojave na njihovim policama. Klima se promenila, sve je skuplje proizvoditi i teško je prodati , uz dobar profit. Stručnjaci iz agrara i klimatologije će Vam pomoći da promenite agrotehniku da biste ostvarili uspeh na kraju sezone.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here