Gašić – Nastavlja se potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić

0
48

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izneo je u javnost informacije o ubistvu dvogodišnje devojčice Danke Ilić koja je nestala 26. marta u mestu Banjsko Polje kod Bora. Za njenim telom se i dalje traga.

Potraga za devojčicom Dankom Ilić je tragično zarvšena i zločin je potresao celu Srbiju, rekao je ministar Bratislav Gašić u obraćanju javnosti. Pripadnici MUP-a su nakon opsežne akcije uhapsili S. J. i D. D. (1974) zaposlene u JKP „Vodovod“ Bor osumnjične da su autobmobilom udarili i ubili Danku i telo bacili u deponiju, rekao je Gašić. Zločin su priznali i određeno im je zadržavanje do 48 časova.

Gašić je rekao da su dvojica osumnjičenih poligrafski ispitani i da je vozač automobila imao zakasnelu reakciju, a suvozač je imao reakciju, kao i oduzeta su sva tri automobila – dva privatna koja su pripadala osumnjičenima i jedan službeni, odakle je uzeto sve što je potrebno za forenziku. „Njih dvojica su nas odveli na deponiju, ali imamo saznanja da se jedan vratio 28. marta i da je prebacio telo na drugu lokaciju. Ne verujemo im jer jedan na drugog prebacuju krivicu“, rekao je Gašić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here