Robna kuća “Tišma” iz svog asortimana i ove nedelje izdvaja dečiji program za boravak u dvorištu: ljuljaške, tobogane, kućice i peskarnike za decu.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga.

Ukoliko želite da opremite dečiji kutak u dvorištu u robnoj kući “Tišma” mžete pronaći drvene i plastične ljuljaške, klackalice, tobogane različitih dimenzija, atraktivne kućice i peskarnike, kao i veliki izbor trampolina .

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.