Izjava Miroslava Vasina povodom lošeg rezultata na beogradskim izborima

0
79

Razlog lošeg rezultata na beogradskim izborima treba tražiti i u činjenici da građani Demokratskoj stranci ne praštaju ništa dok drugim strankama praštaju i promenu ideologije ili  promenu mišljenja o evropskom putu Srbije – izjavio je predsednik Pokrajinskog odbora DS Miroslav Vasin.

Na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke, predsednik DS u ostavci Dragan Šutanovac je pored  ostalog rekao da „ono što se pokazalo na poslednjim izborima jeste ono što smo govorili sve vreme. Samo slaba Demokratska stranka garantuje opstanak aktuelnog režima na vlasti. Zato su demokrate bili meta pet i po godina, zato su naši ljudi hapšeni, proganjani, bili na naslovnim stranama ali da nema predaje. Okrećemo novi list i moramo da radimo više, sa verom da Srbija može i mora da bude bolja.“ U javnosti se u poslednje vreme postavlja pitanje u  kom pravcu će se odvijati dalje buduće delovanje Demokratske stranke i njenog angažovanja na terenu. Govoreći o ovim temama, predsednik Pokrajinskog odbora DS  Miroslav Vasin naglasio je da je posledica toga što su demokrate bile meta vladajuće stranke punih pet i po godina, ostvareni i  najlošiji izborni rezultati koje  je stranka zabeležila u svojoj istoriji u Beogradu.

Demokratska stranka je na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda koji su održani prošlog meseca dobila 2,25 odsto glasova birača i ostala je ispod cenzusa.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here