Iz JKP ,,Vodovod i kanalizacija’’ obaveštavaju građane da će 18.maja doći do prekida vodosnabdevanja usled radova koji će se izvoditi u prepodnevnim časovima

0
105

Iz JKP ,,Vodovod i kanalizacija’’ obaveštavaju građane da će sutra, 18.maja, doći do prekida vodosnabdevanja usled radova koji će se izvoditi u prepodnevnim časovima.

 Prema najavi Elektrodistribucije Zrenjanin, za 18.maj planirani su radovi na trafostanici koja obezbeđuje električnu energiju našim trafostanicama sa kojih se napajaju bunarske pumpe na izvorištu odakle se vrši snabdevanje grada vodom. U prepodnevnim časovima će doći do prekida električnom energijom kao i do prekida vodosnabdevanja najavio je rukovodilac službe informisanja JKP ,,Vodovod i kanalizacija’’ Siniša Gajin.

Siniša Gajin je ovom prilikom podsetio da će nakon podele računa za april mesec biti nastavljeno očitavanje vodomera u Zrenjaninu a paralelno se vrši očitavanje vodomera i u naseljenim mestima Klek, Ečka, Lazarevo, Knićanin, Čenta, Lukićevo i Aradac. Očitavanja su završena u Stajićevu, Banatskom Despotovcu i Botošu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here