Doo “Tišma” i ove nedelje pripremio je za svoje kupce specijalnu ponudu

0
69

Doo “Tišma” i ove nedelje pripremio je za svoje kupce specijalnu ponudu. Ovoga puta akcenat je na uređenju dvorišta, a iz velikog asortimana baštenskog programa izdvajaju fleksibilno crevo za polivanje sa konektorima i prskalicom.

Doo Tišma važi za jednu od najbolje opremljenih robnih kuća, koja uspešno posluje više od dvadeset godina u našem gradu. Na površini od 800 kvadratnih metara nalazi se prodajni I magacinski prostor kompletno popunjen bogatim asortimanom proizvoda, gde možete pronaći sve što vam je potrebno od alata I mašina, za vaš dom, dvorište ili firmu. Doo Tišma bavi se maloprodajom i veleprodajom elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, HTZ opreme i ostale kvalitetne robe. Svake nedelje DOO Tišma predstavlja svim kupcima i preporučuje deo proizvoda iz svoje ponude.

U Doo Tišma očekuje vas najmodernija oprema, najpristupačnije cene, kao I niz pogodnosti pri plaćanju. Svu kupljenu robu možete platiti u gotovini, na 5 mesečnih rata putem čekova I administrativne zabrane bez kamate, kao I svim vrstama platnih kartica. Postanite I vi jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca, uverite se u kvalitet I posetite robnu kuću Doo Tišma u Beogradskoj ulici BB u Zrenjaninu, svakog radnog dana od 8 do 19 i 30h I subotom od 8 do 15h ili ih pozovite na brojeve telefona 023/525 233, 023/523 010 i 023/522 443.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here