Anketa Zimnica

0
206

VEČITA DILEMA KOJA SVAKOG LETA MUČI NAŠE DOMAĆICE , DA LI ZIMNICU SPREMATI ILI NE, I DA LI JE U  DANAŠNJE VREME ISPLATIVO, PITALI SMO NAŠE SUGRAĐANE. 

Iako je kalendarski još uvek rano za pripremu zimnice, neke od naših sugrađanki, posebno one koje u svojim baštama i voćnjacima gaje svoje proizvode, počele su polako da  pripremaju razne domaće đakonije I zimnicu.  Pekmez,džem,kompot, kuvani domaći paradajz,domaći sokovi ,kiseli krastavci i  neizostavni ajvar i pečene paprike, samo su deo zimnice koje naše domaćice pripremaju. Da li pored svakodnevnih izdataka za hranu, plaćanja mesečnih zaduženja i mnogih drugih obaveza koje skoro svaka  porodica ima, zrenjaninci ovog leta  planiraju da spremaju zimnicu,  pogledajte u anketi koja sledi..

Odgovore na pitanja da li  je zdravije i isplativije domaće ili kupovno, i da li je zimnicu pojela kriza pokušali smo da saznamo od naših sugrađana.  Da li smo  uspeli u nameri  da vam pomognemo da donesete odluku šta je bolje i korisnije, prosudite sami.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here