U poruci podrške KTV televiziji Slavko Nikić, upozorio je vlast u Srbiji da ‚‚niti će Kosovo biti otuđeno niti će KTV televizija biti ugašena‚‚

0
242

U poruci podrške KTV televiziji, penzionisani pukovnik MUP-a i učesnik rata na Kosovu i Metohiji  Slavko Nikić,  upozorio je vlast u Srbiji da ‚‚ niti će Kosovo biti otuđeno niti će KTV televizija biti ugašena‚‚ jer to ne želi narod u Srbiji.

Slavko Nikić se na početku poruke  javnosti povodom pritisaka kojima je izložena KTV televizija i njena vlasnica Danica Radić, direktno obratio predsedniku Srbije.

Slavko Nikić  kao neposredni učesnik i poznavalac događaja na Kosovu i Metohiji čest je gost emisija iz produkcije KTV televizije: ‚‚Bez cenzure‚‚ i ‚‚Bez ustručavanja. Nikić je oštar kritiča ideja i  separatističkih  težnji Albanaca iz južne pokrajine da Kosovo postane nezavisno. On se u svojim nastupima zalaže za prekid bilo kakvih pregovora o statusu Kosova i Metohije kao neotuđivog dela Srbije i dok u njima učestvuju ‚‚ šiptarski kriminalci i ratni zločinci ‚‚.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here