Kome smeta istina? Predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović fizički je nasrnuo na novinara KTV teleizije i sprečio ga da postavi pitanje potpredsedniku SNS-a

0
265

Na obeležavanju desetogodišnjice od osnivanja gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, dogodio se nesvakidašnji skandal.

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina, Oliver Mitrović je fizički nasrnuo na novinara KTV televizije i sprečio ga da postavi pitanje potpredsedniku SNS-a, Milenku Jovanovu.

Nakon završetka oficijelnog dela, pred novinarske ekipe je stao Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke , koji je sumirao sve što je urađeno u periodu od deset godina od osnivanja pomenute stranke.

Prillikom pokušaja novinara KTV televizije da postavi pitanje gospodinu Jovanovu,predsednik Skupštine grada Zrenjanina, Oliver Mitrović je sa leđa, grubo povukao našeg novinara i naređivačkim tonom mu je zabranio da postavi bilo kakva pitanja.

Kako se rasprava dalje odvijala pogledajte u ekskluzivnom snimku koji je zabeležio kamerman KTV televizije

U poslednjih godinu dana ovo je već drugi put da funkcioneri Srpske napredne stranke fizički nasrću na novinare koji nastoje da istinito i objektivno informišu javnost u gradu na Begeju. Represivne mere koje aktuelna vlast sprovodi nad pripadnicima sedme sile poprimaju ozbiljne razmere, a blaga ili nikakva reakcija od strane pravosudnih organa tamničarima slobodne reči daje dodatni podstrek.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here