Završeni radovi na zameni parketa u Kristalnoj dvorani

0
124

Predstavnici lokalne samouprave obišli su Kristalnu dvoranu nakon završetka radova na zameni parketa u sklopu priprema za veliko Evropsko prvenstvo u košarci za žene.

Zamenom parketa u Kristalnoj dvorani počele su pripreme za najveći sportski događaj koji će se održati u našem gradu ove godine. U pitanju je Evropsko prvenstvo u košarci za žene koje počinje u junu. Kristalnu dvoranu su tim povodom posetili predstavnici lokalne samouprave i Sportskog saveza grada Zrenjanina kako bi se, u razgovoru sa direktorom Javne ustanove ,,Sportski objekti’’ Bojanom Mijatovim, uverili kako napreduju pripreme. Mijatov je ovom prilikom govorio o radovima koji su izvedeni u proteklom periodu.

Pripreme još uvek nisu gotove a Mijatov je istakao šta je sve neophodno uraditi do početka juna.

Grad Zrenjanin biće domaćin D grupe Evropskog prvenstva u košarci za seniorke 2019. godine, a u “Kristalnoj dvorani” igraće reprezentacije Srbije, Rusije, Belorusije i Belgije. Domaćini 37. Evropskog prvenstva u košarci za žene, koje se igra od 27. juna do 7. jula ove godine, su Srbija i Letonija. 16 reprezentacija biće podeljene u četiri grupe sa po četiri tima, po dve grupe takmičiće se u Srbiji u Zrenjaninu i Nišu i letonskoj prestonici Rigi, dok će se završnica, odnosno eliminacione runde, igrati u “Beogradskoj areni“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here