Porodica Dudaš dobila je krov nad glavom

0
166

Zahvaljujući ljudima velikog srca koji su se uzele ućčešće u akciji ,,Korakom do kuće od srca’’ porodici Dudaš iz Mužlje je ostvaren dugogodišnji  san – obezbeđen im je krov nad glavom.

Pre dva i po meseca humanitarna akcija pod nazivom ,,Korakom do kuće od srca’’ počela je sa realizacijom zahvaljujući Zrenjanincima koji su se ujedinili kako bi pomogli šestočlanoj porodici Dudaš koja se nalaze u veoma teškoj materijalnoj situaciji.  Nakon niza uspešnih akcija, među kojima je najupečatljivija bila ultramaraton od Beograda do Zrenjanina, organizatori su stigli do konačnog cilja tj. do kupovine kuće. Svečano uručenje ključeva upriličeno je u subotu 13.aprila u popodnevnim časovima. Borislav Đogo i Milena Milošević u ime organizatora zahvalili su se svima koji su uzeli učešće i na taj način pomogli porodici Dudaš.

Svoje zadovoljstvo povodom završetka akcije nije krio ni najstariji član porodice Dudaš koji je rekao koliko im znači to što su rešili jedan od najvećih problema a to je stambeno pitanje.

Svi koji žele da pomognu porodici Dudaš sve potrebne informacije mogu pronaći na fb stranici Korakom do kuće od srca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here