Đorđe Komlenski: Trg republike u Beogradu ne pripada samo Marku Bastaću

0
435

Narodni poslanik Đorđe Komlenski izjavio je komentarišući akcije pristalica predsednika opštine Stari grad da Trg republike u Beogradu ne pripada samo Marku Bastaću i žiteljima opštine Stari grad, već svim građanima Srbije.

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i grupa građana ponovili su akciju blokade radova u centru Beograda, na Trgu republike, napominjući da su “štetni” i da je potrebno omogućiti građanima koji žive na tom području da se o njima izjasne na referendumu. Kakav je stav Partije socijalista prema poslednjim dešavanjima na teritoriji opštine Stari grad bilo je pitanje koje smo postavili narodnom poslaniku Đorđu Komlenskom.

Na Trgu republike obavlja se druga faza radova na rekonstrukciji i pretvaranju okolnih ulica u pešačku zonu. Prema prvim najavama celokupni radovi će trajati četiri stotine dvadeset dana. Do kada će radovi koji će koštati nešto više od devet stotina dvadeset miliona dinara, trajati – nije najjasnije, jer zvaničnici daju različite informacije. Tako je gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović izjavio je da je rok za završetak 1. septembar, a predsednik skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević 1. novembar ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here