ANKETA – Putovanje vozom

0
142

Prevoz vozom našim prugama oduvek je podrazumevao putovanje od po nekoliko sati čak i na kratkim relacijama. Ipak, putovalo se češće nego danas. Iako je železnička infrastruktura znatno kvalitetnija nego prethodnih decenija, mali broj ljudi se opredeljuje za ovu vrstu prevoza. Zašto je to tako, pitali smo naše sugrađane, a odgovore pogledajte u anketi koju smo pripremili.

U današnje vreme kada govorimo o putovanju vozom, pre svega mislimo na efikasnost i udobnost – blagovremeni polazak i dolazak na željenu destinaciju, kao i udobno sedište koje nas čeka u modernim vagonima. Ali, putovanje vozom je i svojevrsno iskustvo. To nije uvek najbrža opcija da se prevezete sa jednog mesta na drugo, ali je sigurno najupečatljivija.

Putovanje vozovima ipak ima i svoju romantičnu stranu.. Iako većina nas sebi ne može priuštiti luksuz Orijent Ekspresa, možemo se odvažiti na pustolovno putovanje Evropom vozom. A nije li voz nekako i najromantičnije prevozno sredstvo?

U vozu se dešava da upoznate zanimljive ljude, a ujedno možete protegnuti noge i prošetati po vagonu, što nije opcija ni u jednom drugom kopnenom prevoznom sredstvu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here