Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije

0
100

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je primio žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je u nedelju, na Evropskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju i odbranila titulu evropskog šampiona.

Predsednik Vučić je zlatne odbojkašice, stručni štab i predstavnike Saveza primio u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu. Predsednik je čestitao odbojkašicama osvajanje zlatne medalje i poručio im da su uspele u tome da ženska odbojka postane jedna od naših nacionalnih uzdanica.

Kapiten reprezentacije Maja Ognjanović je zahvalila na čestitkama i rekla da odbojkašicama ne preostaje ništa drugo osim da se zahvale na izvanrednim uslovima koje država i savez pružaju. Odbojkašice su predsedniku poklonile dres sa brojem 1 i njegovim prezimenom, kao i loptu sa potpisima svih odbojkašica.

Odbojkašice Srbije su osvojile zlatnu medalju i ponovo postale šampionke Evrope, pošto su u nedelju u finalu Evropskog prvenstva pobedile domaću selekciju Turske.

Izabranice Zorana Tezića su odbranile titulu osvojenu pre dve godine na EP u Azerbejdžanu i Gruziji, osvojivši ukupno trećo zlato za Srbiju na prvenstvima Starog kontinenta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here