Pomoć socijalno ugroženim porodicama

0
179

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i predstavnici „Off road kluba Anđeli 4×4“ u okviru akcije „Ulepšajmo nekome praznike“  posetili su porodicu Sarvak sa  trinaestoro dece, a potom i porodicu Marković, čija je kuća stradala u požaru.

Akcija „Ulepšajmo nekome praznike sprovodi se već četvrtu godinu, a cilj je da se onima kojima je pomoć potrebna svakog dana ulepšaju makar praznični dani. U ovogodišnjoj akciji zamenik gradonačelnika Saša Santovac i predstavnici „Off road kluba Anđeli 4×4“ posetili su u gradu najpre porodicu Sarvak u kojoj je trinaestoro dece, najmlađe ima samo 10 meseci, a najstarije 24 godine. Deca su se obradovala novogodišnjim paketićima, a ustanovljeno je i kako se još može pomoći ovoj mnogočlanoj porodici.

Nakon porodice Sarvak zamenik gradonačelnika i predstavnici „Off road kluba Anđeli 4×4“ posetili su i porodicu Marković, kojoj je kuća izgorela u požaru i koja je korisnik stana za socijalno stanovanje. Sava Gažič iz „Off road kluba“ zahvalio se svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji i zamolio sve ljude da se idući put kada se oglasi ovakva akcija odazovu u što većem broju kako bi pomoć bila što veća i kako bi se obuhvatilo što više porodica.

Za porodicu Marković su  pored novogodišnjih paketića, hrane i sredstava za higijenu kupljena i uručena dva nova kreveta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here