Po sedmi put održana je manifestacija “Zrenjanin – grad otvorenog srca”

0
188

Poslednjeg dana u godini, tačno u podne, kao i predhodnih godina, počela je manifestacija “Zrenjanin, grad otvorenog srca”. Manifestacija je i ove godine okupila veliki broj dece, koja su uživala u novogodišnjim pesmama, druženju sa Deda mrazom i poklonima.

Po sedmi put, u organizaciji Grada Zrenjanina, Turističke organizacije grada i Kulturnog centra Zrenjanina, održana je manifestacija „Zrenjanin – grad otvorenog srca“. I ove, kao i prethodnih godina, manifestacija je okupila veliki broj učesnika pa su tako prisutni imali priliku da uživaju u novogodišnjim pesmicama gradskog dečijeg hora i hora vrtića „Crvenkapa“ i „Vila“ i da uživaju u plesu. Okupljeni mališani pored programa uživali su i u druženju sa Deda Mrazovima, koji su im delili slatkiše, a i 500 paketića koje je za okupljene pripremila kompanija Gomex. Naši najmlađi sugrađani u novoj godini žele brdo paketića, a Deda Mraza dozivaju pesmom.

Prisutne je pozdravio i lično Deda Mraz. Ispričao im je kako je došao do Zrenjanina i kakve su ga prepreke snašle usput, poželeo im je srećne novogodišnje praznike i mnogo sreće u 2020. godini. Puno sreće, lepih trenutaka i ljubavi u novoj godini poželela su i deca, koja su se zaželela pomalo i snega tokom novogodišnjih praznika

Uz najlepše želje, osmehe na licima, druženje i puno pesme protekla je još jedna manifestacija „Zrenjanin grad otvorenog srca“. Novogodišnja Čarolija na Trgu slobode u Zrenjaninu nastavlja se 4., 5. i 6. januara kada će nastupiti kulturno umetnička društva, dečiji crkveni hor i drugi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here