Održan pomen povodom dve godine od ubistva Olivera Ivanovića

0
201

U kripti Hrama Svetog Save održan je pomen povodom dve godine od ubistva predsednika Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića.

Pomen u kripti Hrama Svetog Save je počeo u 8.15, u vreme kada je pre dve godine ubijen Oliver Ivanović u Kosovskoj Mitrovici. Pomenu su prisustvovali supruga Milena Popović sa sinom Bogdanom, kao i premijerka Srbije Ana Brnabić i pojedini članovi Vlade. Episkop Stefan je u ime porodice zahvalio svima koji su došli da odaju poštu Oliveru Ivanoviću, uz poruku da služenje pomena pokazuje “da ne zaboravljamo naše ljude i da ih nikada nećemo zaboraviti”.

Veći broj priatelja Olivera Ivanovića i članova Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda”su prisustvovali pomenu na dvogodišnjicu njegovog ubistva, koji je organizovala  prva supruga Olivera Ivanovića,  Marina Ivanović. Taj pomen je održan posle pomena koji je ornanizovala Građanska inicijativa SDP na istom mestu, uz prisustvo članova Srpske liste. Marina Ivanović je rekla da će ‘’dok su živi , članovi porodice tražiti istinu”, zahvaljujući se svima koji su došli i koji svakodnevno postavljaju pitanje ko je i zašto ubio Olivera Ivanovića.

Pored Marine Ivanović, ovom pomenu prisustvovali su i bivši član GI SDP i odbornik u SO Severna Mitrovica Marko Jakšić i aktuelni odbornici ove skupštine Dušan Milunović i Igor Rajčić. Pomenu je prisustvovao i predstavnik Ambasade Švajcarske u Prištini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here