Izabran novi GrO POKS Zrenjanin

0
319

Novoizabrani Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije Zrenjanin je formiran 18. januara 2020. godine. Nedavna dešavanja – isključenje ranijeg predsednika Ljubomira Stanisavljeva iz stranke, dovela  su i do izbora novog predsednika Gradskog odbora u Zrenjaninu.

Većinom članova jednoglasno, za predsednika je izabran Aleksandar Perin..  Formirano je novo Predsedništvo i Izvršni odbor stranke. Potpredsednici su dr Mila Mihajlović, Darko Đokić, Petar Rajlić, a  kao  Predsednik Izvršnog odbora je Darko Đokić, a njegov zamenik Vladimir Dević, dok je za predsednika omladine izabran Aleksandar Čiklovan.

Dolaskom novog rukovodstva, došlo je do vraćanja starih članova stranke i priliva novih članova. Kao monarhistička stranka koja se bori za povratak monarhije kao društvenog uređenja i naziva grada u Petrovgrad,  Pokret obnove Kraljevine Srbije   želi da istakne kako mu je veoma bitna i  socijalna pravda, mir i prosperitet svih građana, kao i negovanje tradicionalnih vrednosti, očuvanje porodice, jako selo i da se svi građani osećaju sigurno.

Vrata stranke su za sve otvorena, a sve stranačke strukture stoje na raspolaganju građanima, jer samo zajedno se može mnogo!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here