Boško Obradović o progonu političkih neistomišljenika

0
172

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je ocenio da aktuelna vlast sa jedne strane ‚‚glumi‚‚ dijalog sa opozicijom dok sa druga strane istovremeno progoni političke neistomišljenike.

Pre izvesnog vremena je predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović dobio novu prekršajnu prijavu koja se odnosi na organizaciju “Slobodne zone” u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije 4. maja prošle godine. Obradović je ocenio da je to “konkretan rezultat dijaloga između vlasti i opozicije koji se vodi u Narodnoj skupštini uz posredovanje Maje Gojković i delegacije Evropskog parlamenta.”  Šta institucije pokušavaju da ostvare ovom i sličnim prijavama, pitali smo lidera Dveri.

Pokret Dveri je povodom prijava protiv njegovog lidera saopštio da “pozdravlja aktivnosti MUP-a u pravcu daljih pritisaka i progona političkih protivnika vlasti jer, sve to vodi ka „bržem i konačnom urušavanju ovog nenormalnog političkog sistema u kome živimo.” U tom sistemu su i BIA i MUP u potpunosti stavljeni u funkciju vladajućeg režima, odnosno praćenja i progona političkih neistomišljenika”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here