Aleksandar Šešelj: Radikali zahtevaju zbog širenja koronavirusa zabranu ulaska migranata u Srbiju

0
293

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke, Aleksandar Šešelj, rekao je na konferenciji za novinare održanoj u Narodnoj skupštini da radikali zahtevaju od Vlade da zbog širenja koronavirusa zabrani ulazak migranata u Srbiju jer nije moguće kontrolisati njihovo kretanje.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke, Aleksandar Šešelj, održao je konferenciju za novinare u Narodnoj skupštini na kojoj se osvrnuo na stanje u našoj zemlji kada su u pitanju migranti istakavši da se u Srbiji dešavaju krivična dela koja su povezana sa migrantima i koja prolaze nekažnjeno. On je rekao da se zbog širenja koronavirusa ne poklanja potrebna pažnja migrantima što je veoma opasno, jer to može uzrokovati širenje tog virusa. Iz tog razloga Srpska radikalna stranka zahteva od Vlade Republike Srbije da zabrani migrantima ulazak u našu zemlju.

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije Srpska radikalna stranka otkazala je sve svoje skupove u predizbornoj kampanji do kraja ovog meseca. Otkazani su skupovi u Požarevcu, Prokuplju i Temerinu, a u drugim mestima ih radikali neće ni zakazivati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here