Robna kuća „Tišma“ iz svog asortimana ovog puta izdvaja program za boravak u dvorištu i u duhu prvomajskih praznika: tučani roštilj, manje i veće kotliće, pribor za ručavanje, lopatice i grabuljice za baštu i još mnogo toga.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga. Kako smo sada svi prinuđeni da vikende i lepo vreme provodimo u svojim dvorištima “Tišma” je i za ovaj prostor u vašem domu pripremila raznovrsne artikle. Ukoliko želite da tokom vikenda i predstojećih praznika uživate u svojim dvorištima, u Doo Tišma možete pronaći tučani roštilj, manje i veće kotliće, pribor za ručavanje, šerpe, tacne i još mnogo toga.

Ukoliko želite vreme u dvorištu da provedete radno, „Tišma“ iz svog programa izdvaja ekskluzivne grabuljice i lopatice sa neverovatnim dezenima. Pored toga, u ovoj robnoj kući pronaći ćete i alat za orezivanje voća i prskalice za voće, kao i creva za zalivanje različitih dimenzija i razne vrste motalica za baštensko crevo. U situaciji borbe sa koronavirusom kada nam je svima potrebna zaštita u doo Tišmi možete pronaći i zaštitne maske i alkohol u dovoljnim količinama i po veoma povoljnim cenama.  Radno vreme je robne kuće Tišma je od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.