Nova “Gomex shop” mobilna aplikacija

0
786

“Gomex shop” mobilna aplikacija omogućava vam kupovinu od kuće uz besplatnu i pouzdanu isporuku poručene robe. U ponudi imate širok asortiman proizvoda, cene i akcijske pogodnosti su iste kao i u maloprodajnim objektima, a dostava je potpuno besplatna. Instalirajte aplikaciju “Gomex shop” i isprobajte kupovinu online!

U cilju približavanja svojim potrošačima, u cilju njihovog zadovoljstva i olakšavanja kupovine kompanija “Gomex” razvila je mobilnu aplikaciju Gomex Shop. Posredstvom ove aplikacije na vrlo jednostavan način možete obaviti kupovinu proizvoda potrebnih za vaše domaćinstvo. Poručivanje robe se obavlja u par klikova, brzo i jednostavno, a nakon poručivanja sledi besplatna i pouzdana isporuka do vaših vrata. Ljudi su skeptični kada je u pitanju online kupovina sveže hrane, ali ih je situacija sa koronavirusom opredelila da i svežu hranu kupuju preko interneta. Projekat online kupovine u “Gomexu” je bio spreman još pre dve godine, a upravo pandemija koronavirusa ubrzala je izradu aplikacije.

Aplikacija trenutno funkcioniše na android platformi, a u narednom periodu biće prisutna i na web i ios platformama.

Kada je u pitanju asortiman robe putem aplikacije moguće je kupiti svu robu koja je na stanju u Gomeksovim maloprodajnim objektima, a cene su potpuno iste kao i u radnjama. Minimalni iznos kupovine je 3000 dinara.

Korišćenjem mobilne aplikacije “Gomex shop” potrošači neće izgubiti nijednu povoljnost koju imaju prilikom kupovine u Gomeksovim maloprodajnim objektima, a pogodnost koju će dobiti je isporuka robe na kućnu adresu.

Poručena roba kupcima će biti isporučivana od ponedeljka do subote od 9 do 19 časova.

Korišćenjem “Gomex shop” aplikacije uštedećete vaše vreme, željene artikle kupićete po cenama kao u Gomexovim maloprodajnim objektima, što podrazumeva i sve akcijske cene, a u ponudi naravno imate širok asortiman proizvoda. U ovoj aplikaciji možete pogledati spisak vaših starijih porudžbina, obeležiti omiljene artikle i praviti liste za kupovinu. Instalirajte aplikaciju Gomex shop i isprobajte kupovinu online!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here