Robna kuća „Tišma“ iz svog širokog asortimana izdvaja uređaje za rashlađivanje. Podne, plafonske i stone ventilatore, kao i najbolje klime pronaći ćete upravo u robnoj kući „Tišma“, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom jer ova robna kuća u svom asortimanu ima veliki izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme,kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i još dosta toga.

U susret toplim danima „Tišma“ je za svoje kupce obezbedila širok asortiman rashladnih uređaja. U ponudi su klima uređaji, jednostavnog i modernog dizajna, koji zbog razvoja tehnologije štede električnu energiju, a imaju i garanciju od dve godine. U „Tišmi“ možete pronaći i CHIGO klima uređaje. U pitanju su klima uređaji koji obezbeđuju maksimalno hlađenje i efikasno grejanje. Ovim klimama brzo hlađenje postiže se za 30 sekundi, a efekat rashlađivanja poboljšan je optimizacijom vetrobrana i poboljšanjem isparivača. CHIGO klime ostvaruju nizak nivo buke, a jedna spoljašnja jedinica može povezati paralelno dve unutrašnje jedinice koje čuvaju više prostora. Protok vazduha povećan je za preko 20%, a strujanje vazduha produženo je od 15 do 18m. Pored toga ove klime odlikuje i napredni nivo zdravstvene zaštite jer poseduju lisozimski filter, filter sa hladnim katalizatorom, automatsko čišćenje, antibakterijsku zaštitu i generator negativnog jona što sve zajedno čini vazduh čistijim. U ponudi robne kuće „Tišma“ nalazi se i kompletna oprema koja je potrebna za ugradnju klima uređaja. Ukoliko volite tradicionalan način rashlađivanja vaših domova, Tišma vam nudi veliki broj ventilatora. Ventilatori su različitih snaga, sa više brzina, a u ponudi su podni, plafonski i stoni ventilatori.

Radno vreme doo „Tišme“ je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.